Fillers i Stockholm: För en ungdomlig och naturlig look

01 juli 2023
Maja Bergman Lindberg

Fillers är en populär behandling för att återställa ungdomlig volym och forma ansiktet på ett naturligt sätt. Genom att injicera en gel i huden, som innehåller hyaluronsyra, kan man fylla ut linjer och rynkor, och förstärka kindben och läppar. Starka efterfrågan på denna behandling har lett till att det finns många valmöjligheter av kliniker och läkare i Stockholm. Var säker på att göra din research för att hitta den mest lämpliga kliniken för dig.

Varför välja fillers?

En av de viktigaste fördelarna med fillers-behandling är att resultatet är både omedelbart och märkbart. Om du vill ändra eller förstärka delar av ansiktet, behöver du inte vänta i flera veckor eller månader för ett synligt resultat. Vidare är hyaluronsyra en naturligt förekommande substans i kroppen och kan brytas ned av kroppen under en tid. Detta betyder att effekterna av fillers vanligtvis varar mellan 618 månader, beroende på vilken region som behandlas och typen av fillers som används. Dessutom är förfarandet relativt enkelt. Detta gör det möjligt att genomföra en behandling under lunchrasten eller en kort mellanlandning. Små mängder av fillers injiceras i huden med mycket tunna nålar, vilket gör injektionerna i allmänhet smärtsamma.

fillers i Stockholm

Vad kan du förvänta dig under en behandling?

Innan behandlingen börjar kommer du att ha en konsultation med din läkare på en klinik speciellt tillgänglig i Stockholm. Ni kommer att diskutera det exakta områdena du vill behandla och dina förväntningar på resultatet. Din läkare kommer vara mycket noggrann och kommer att förklara förfarandet för dig och eventuella biverkningar och risker som kan vara förknippade med behandlingen. Före behandlingen kommer din läkare att rengöra det område som ska behandlas noggrant och kan applicera en lokalbedövning. Efter att ha bedömt behovet av respektive fillers och exakta mängderna som ska användas, kommer läkaren att injicera fillers i det drabbade området med hjälp av mycket små nålar. Beroende på antalet områden att behandla kan förfarandet ta mellan 20 minuter till en timme.

Vad är biverkningarna?

Efter fillers kan du uppleva vissa biverkningar, till exempel svullnad eller rodnad. Vanligtvis är dessa biverkningar milda och avtar inom några dagar. Du kan också känna en viss ömhet i de behandlade områdena samt svullnad och blåmärken. Din läkare kommer att ge dig råd om hur du kan lindra dessa biverkningar och råda dig att undvika tung träning, varma bad och direkt solljus i några dagar efter behandlingen.

Vad kostar det?

Priset på fillersbehandling varierar beroende på vilket område som ska behandlas och kliniken i Stockholm du väljer. Vanligtvis ligger priset från 2 5004 500 kr per område. Beroende på den specifika kliniken och läkaren kan priset variera något, men se till att du väljer en plats som arbetar med kvalitativa, CE-märkt fillers och har legitimerade läkare som utför behandlingarna. Sammanfattningsvis kan fillers-behandling hjälpa dig att återuppliva en ungdomlig och naturlig look, förstärka vissa drag i ansiktet och åstadkomma en mer balanserad ansikte design. Med den rätta kliniken i Stockholm och en erfaren läkare kommer du att uppleva ett debonair resultat som kommer att öka ditt självförtroende och välbefinnande.

Läs mer här: https://beautyfillersstockholm.se/fillers/

Fler nyheter